Beter Bewegen met Yael Beter Bewegen met Yael Beter Bewegen met Yael Gebaseerd op de bewegingsleer CESAR

Locaties

LIVE Online via Zoom

Voor onze interactieve LIVE Online lessen wordt gebruik gemaakt van Zoom. Met de gratis Zoom software kun je op afstand face-to-face verbinding met elkaar maken en deelnemen aan onze LIVE Online lessen, altijd onder persoonlijke begeleiding van een professionele trainer.

Door Beter Bewegen wordt gratis hulp aangeboden om het te regelen (Zoom downloaden, installeren, ermee leren werken etc.).

Voordelen van LIVE Online lessen

Interactief en LIVE
Het is belangrijk dat de lessen interactief en LIVE zijn. Dus altijd direct face-to-face contact met een professionele trainer met uitleg, interventies en correcties. Zodat je zoveel mogelijk baat hebt bij de juiste uitvoering van de bewegingen. Daarnaast is er uiteraard ruimte voor contact met mede deelnemers en kun je je digitale vaardigheden verder ontwikkelen.

Laagdrempelig
De LIVE Online lessen zijn laagdrempelig, zeker voor nieuwe kandidaten. Je hoeft niet gelijk een zaal binnen te stappen met een groep mensen die elkaar en de materie al goed kennen. Eigenlijk is het een soort privéles, heel chick!

Niet plaatsgebonden
Ben je thuis of op vakantie? Zolang je een internet verbinding hebt kun je meedoen. Liefst met een laptop, i-pad of tablet, maar zelfs een smartphone of iPhone is voldoende. Als je het warm krijgt tijdens het bewegen, kun je thuis gewoon een ventilator gebruiken... iets wat sinds Corona in een zaal verboden is.

Geen reistijd
Je bent immers thuis en hoeft er niet op tijd de deur voor uit. Eén uur bewegen kost je dus niet langer dan één uur. Je bent ook niet afhankelijk van het verkeer en de weersomstandigheden.

Minder kans op besmetting
Heel belangrijk ivm Corona, maar ook gewoon bij een griepgolf. Je komt niet in een zaal met andere mensen waarin door iedereen bij inspanning anders wordt ademt en je moeilijk afstand van elkaar kunt houden.

Sociale contacten
Het enige wat mist in ons LIVE Online lessen is het bekende babbeltje bij het omkleden etc. Deze belangrijke sociale contacten houden wij op peil door regelmatig bij elkaar komen voor een drankje of een hapje. Een gezamenlijke activiteit zoals bijv. samen wandelen ontstaat vaak vanzelf.

Meer weten?

Neem dan gerust contact op