Mijn naam is Yael, moeder van 3 volwassen zonen en woonachtig in Vleuten.

Jaren geleden heb ik (toen nog in Den Dolder gevestigd) de opleiding tot oefentherapeut CESAR met succes gevolgd. Ik had absoluut de eer om tot de laatste groep studenten te horen die les kreeg van ‘de’ mijnheer Cesar, die de zoon was van mevrouw Cesar, de grondlegster van deze prachtige vorm van therapie.

Tijdens de opleiding al stimuleerde hij mij vooral de bewegingsleer, die de basis vormt van de therapie, te verkondigen. Dat hield in om naast acute therapie (behandeling van klachten) te werken aan zowel preventie van klachten als post therapeutisch, m.a.w. onderhoudend na een periode van therapie om er o.a. voor te zorgen dat klachten wegblijven. Tenslotte, een goede houding en bewegingspatroon vormen een stevige basis voor het behouden van een gezond bewegingsapparaat: gewrichten, spieren, etc.

Het verbaasde niemand dat ik een mooie praktijk begon in Vleuten en tegelijk startte met het geven van groepslessen. In de loop der jaren en na het krijgen van mijn kinderen, heb ik afstand genomen van de praktijk en volop aandacht gegeven aan de groepslessen. Van het een kwam het ander: extra cursussen, uitbreiden van kennis op het gebied van ouder worden, werken met ouderen (en met problematiek die eraan gekoppeld kan zijn), gewichtsbeheersing, afvallen en op gewicht blijven (= lifestyle) ontspanningstechnieken en conditietrainingen geven, zijn het gevolg.

De jarenlange ervaring en kennis bieden mij de mogelijkheid om op meerdere terreinen mijn aanbod uit te breiden. Kijk daarvoor op de website onder het kopje Diensten. Mijn allergrootste geluk is dat ik nog steeds zeer trouwe klanten heb, die vanaf de start week in week uit deelnemen aan een groep! De leeftijd van deelnemers varieert van 35 tot 90 jaar! Weliswaar in verschillende groepen, uiteraard.

Ik hoop nog vele jaren les te kunnen geven, veel mensen te kunnen helpen en vooral samen veel plezier te hebben. Ook via de online lessen die ik tegenwoordig geef als gevolg van de Corona pandemie.

Alle vrijheid om mijn eigen ideeën over bewegen, en veel dat daarmee samenhangt ook bv mentaal, samen met de principes van de bewegingsleer Cesar, hebben geresulteerd dat Beter Bewegen met Yael net even anders is dan andere lessen op het gebied van bewegen en daarom uniek is.

Kom een gratis proefles volgen, misschien denk je daarna: 'Ik doe mee met Beter Bewegen met Yael'.

Je bent welkom!